Aktiver sporing

Sporing er en måte å registrere detaljert informasjon om programmets aktivitet. Kasperskys spesialister innen kundeservice bruker sporingsfiler til å feilsøke problemer. Du kan aktivere hendelseslogging i programmet for å opprette sporingsfiler og sende dem til kundeservice hvis dette forespørres. Som standard er hendelseslogging deaktivert i programmet.

Aktivere logging av data til sporingsfiler

Viktig: Slå bare på sporing når en spesialist innen kundeservice ber deg om å gjøre det.

Til toppen